Hallo fra kona #norsjøferielandKona sier hallo! Det blir mye skittentøy på camping syns kona, men nå har "vi" kontroll. Kona syns campinghelgen på Norsjø ferieland var fin. Spesielt fint var sanitæranlegget syns hun. Rent og pent med delikate dusjer og doer man har lyst til å sitte på. Det kona var mindre fornøyd med var støyen fra festglade båtfolk. Klokka var godt over leggetid og discoen var i full gang. Fulle og glade var også naboene våre som underholdt med lystig prat lenge etter at discofolket hadde reist videre. Jaja, sukker kona, litt må man jo tåle, men det er deilig på plasser hvor det er regler for sånt. Trenger en Narvestad syns kona. 

Jeg og kona kommer gjerne tilbake, men da legger vi oss leeeeeeeeeengst borte fra alle andre. Kanskje vi passer bedre i båt?....

ha en finfin søndag! Og neste uke sees vi på Jomfruland

#camping #ferie #tur #norsjøferieland

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jegogkonacamper

Jegogkonacamper

45, Asker

Jeg og kona blir ikke enige. Vi lurer på om vi liker det enkle campinglivet eller om båt er det som passer best. Eller om kona liker det ene og jeg det andre... I sommer skal vi ut på tur, og forhåpentligvis finne ut av det.

Kategorier

Arkiv

hits