Hallo fra Lagunen camping i StrømstadJeg og kona sier hallo fra Strømstad! Kona mente at fryseren nærmet seg er kritisk punkt og dermed var vi på hjul igjen. Vel framme i Strømstad er det ingen sak å finne Lagunen camping. Hyggelig betjening tok godt imot oss. Og da det viste seg at kona hadde glemt dingsen som trengs for å få strøm var det ikke noe problem å låne en av campingen. Sånt gir poeng.

Kona gir poeng for fint sanitæranlegg og enda finere solnedgang. Men så blir det vanskelig for meg og kona å være raus med poengene. En diger vei deler campingen i to, og selv om det ikke er hovedveien suser det biler forbi i ett kjør. Bråk. Heller ikke utsikten var noe jeg og kona kan skryte av...hvis du ikke liker hekk da... og det gjør ikke jeg og kona. Vi liker sjø, fjell og andre naturgreier. Men altså ikke veg og hekk.

Hvis jeg og kona skulle finne på å reise tilbake (not) drar vi ikke uten syklene. Litt for langt å gå til Strømstad. Vel, da takker jeg av for denne gang. Kona har kveldsmaten klar og straks er det camping på tv.

#camping #ferie #lagunencamping

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jegogkonacamper

Jegogkonacamper

45, Asker

Jeg og kona blir ikke enige. Vi lurer på om vi liker det enkle campinglivet eller om båt er det som passer best. Eller om kona liker det ene og jeg det andre... I sommer skal vi ut på tur, og forhåpentligvis finne ut av det.

Kategorier

Arkiv

hits