Hallo fra Jomfruland II

Jeg og kona sier hallo fra campingen på Jomfruland. Hytta er enkel, men nyoppusset, med hybelkjøkken, respatexbord, 4 pinnestoler, to køyesenger (=4 senger) på ett rom og en seng i stua. Hvorfor det er en seng i stua og ikke en sofa er litt vanskelig å forstå. 4 mennesker i denne hytta på en regnværsdag skal være veldig gode venner, og en femte på toppen virker som et risikoprosjekt. Vel, nå er det jo bare jeg og kona og vi har raust med plass. Vi har vann i hytta, og toalett og dusj 20 meter utenfor. Med en benk utenfor hytta og solglimt skal vi nok få dette til å fungere.

Men for å være ærlig, det er ikke særlig spenende å glane inn i en rad med campingvogner. Kona minner meg på at vi har grass foran hytta, men likevel. Jeg forbinder Jomfruland med hav og hav vil jeg gjerne se. Så da er det bare å pakke sekken med klær for hele værskalaen og legge i vei.Oioioi. Dette er bare vakkert. Kona blir stum og det er ikke ofte. Her er Gundersens hestegård og Gundersens camping. Vi får en forståelse av at Gundersen bare har husvogner som du må kjøpe for å bo der, men sikker er vi ikke. Her tusler jeg og kona på fine veier. Biler er bare lovlig hvis du er fastboende (det er faktisk rundt 50 mennesker som bor her) og for hyttefolk som har masse å bære på. Bilen vår står derfor trygt plassert utenfor hytta - og var helt unødvendig å ta med i utgangspunktet.

Jomfruland er på en måte delt i tre. Den ene enden har sandstrender, den andre, rullestener. I midten er det grønt. Vi går mot venstre. Mot Tårnbrygga. På vegen er det mange fristelser og kona blir selvfølgelig fristet. Første stopp er Galleri Skagerak som har fellesutstilling.

Galleri Skagerak

Lyskuler i keramikk av Siv Monica Pisani Dionisi. Donald og Mikke er trykk av Cathrine Lyngstad. Begge fra Porsgrunn.Salg av kanelboller og kaffe. Utrolig hyggelig vertskap. Kona kjøpte lyskuler til seg og kanelboller til meg. Og dermed er vi fornøyde, jeg og kona.

#camping #tur #sommer #ferie #jomfruland #jomfrulandcamping #galleriskagerak
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jegogkonacamper

Jegogkonacamper

45, Asker

Jeg og kona blir ikke enige. Vi lurer på om vi liker det enkle campinglivet eller om båt er det som passer best. Eller om kona liker det ene og jeg det andre... I sommer skal vi ut på tur, og forhåpentligvis finne ut av det.

Kategorier

Arkiv

hits